Op welk Woord van God werp jij je net uit vandaag?

Petrus zit in de boot met Jezus al1557697_1579600525691000_9201056610733892935_ns die tegen Hem zegt: Vaar naar diep water en gooi je netten uit. “Ja maar…” zegt Petrus, ik heb de hele nacht al gevist en niets gevangen…. Gelukkig blijft het niet bij een “Ja maar”. Hij voegt er direct aan toe: Maar op Uw Woord zal ik het net uitwerpen. En Lucas 5 vertelt” En nadat zij dat gedaan hadden, vingen zij een grote hoeveelheid vissen en hun net begon te scheuren.

Misschien heb jij ook wel heel dringend een oogst nodig en heb je al heel lang gevist zonder resultaat.

Jezus heeft ook voor jou een Woord om op te handelen. Een belofte in de Bijbel die voor jou is. Zoek de beloftes, omarm de beloftes, spreek de beloftes en werp je net uit.

‘En Abraham heeft aan de belofte van God niet getwijfeld door ongeloof maar werkt gesterkt in het geloof terwijl hij God de eer gaf.’ (Romeinen 4:20) Abraham wachtte jaren op een zoon. God had hem een Woord gegeven. Een belofte. En Abraham hield vast aan die belofte en zag de belofte in vervulling gaan.

Stop niet met geloven als je vandaag of morgen niet gelijk de belofte ziet. Blijf geloven. Hou vast aan je belofte. Spreek je belofte. En je zal zeker je net binnenhalen.

No comments yet.

Geef een reactie